Siç raportoi The Local javën e kaluar, Zvicra është në rrezik të mungesës së gazit këtë dimër dhe, në varësi të situatës, kufizimet në konsum gjatë muajve më të ftohtë nuk mund të përjashtohen.

Marketing

Siç shpjegoi Lukas Küng, kreu i Organizatës për Furnizimin me Energji në Situata të Jashtëzakonshme (OSTRAL) për mediat zvicerane të dielën, kjo mund të çojë në mbylljen e energjisë elektrike për katër deri në tetë orë çdo ditë në disa zona.

Ai shtoi se familjet do të duhet të rezervojnë qirinj – qartësisht jo aq shumë për ngrohje sa për dritë.

Pasoja të tjera të mundshme: “Trafiku do të ishte i bllokuar, me sinjale drite jashtë funksionit dhe tunele të mbyllura. Transporti publik gjithashtu do të paralizohej”, sipas Küng.

Foto: Pixabay

Marketing