Në mes të fundjavës së Ascension-it të ngarkuar me udhëtime, linja ajrore anuloi midis 200 dhe 400 fluturime në Evropë, shumica prej tyre nga Gjeneva.

Marketing

Faji qëndron në një “problem IT” të papërcaktuar.

Easyjet këshillon të gjithë pasagjerët e rezervuar për këtë fundjavë të kontrollojnë statusin e fluturimeve të tyre.

Marketing