Janë zbuluar detaje të reja të filmit të Greta Gerwing, “Barbie.

Marketing

Gjëja e parë që u zbulua ishte inkuadrimi i Saoirse Ronan dhe Dua Lipa në role misterioze.

Sipas Kyle Buchanan të New York Times, reporteri ka publikuar disa “sekrete” që i kishte dëgjuar për filmin gjatë pjesëmarrjes në Festivalin e filmit në Kanë.

Kyle zbuloi se Issa Rae dhe Hari Nef do të luajnë versione të ndryshme të Barbie, dhe Simu Liu dhe Ncuti Gatwa do të luajnë versione të ndryshme të Ken.

Deri më tani, janë 20 yje të mëdhenj që planifikohen të shfaqen në film, i cili do të dalë në kinema më 21 korrik 2023.

Marketing