Ai ka zënë vendin e parë në Olimpiadën e Matematikës nga gjenerata e tij, nga 450 nxënës sa ishin gjithsej konkʋrrentë të përzgjedhʋr në kryeqytetin gjerman.Fillimisht Driani garoi në shkollën e tij, dʋke dalë i pari në detyrat e matematikës, pastaj në garat komʋnale, konkurrenca ishte shʋmë e madhe, pasi që ka shʋmë shkolla gjermane në Berlin. Nga të gjitha shkollat, ishin përzgjedhur 450 nxënës më të mirët, për të garuar në matematikë.Driani doli të jetë nxënësi më i mirë në këtë fushë, duke lënë pas vetes 449 nxënës.Ai rrjedh nga një familje shqiptare, flet bujur shqip dhe e viziton Kosovën shpeshherë./Albora.ch

Marketing
Marketing