Breshëri i fortë ka rënë të enjten në bashkinë e rajonale të Serre, në Greqi duke shkaktuar dëme në të mbjella dhe në banesa.

Marketing

Breshëri në madhësinë e një topi tenisi ra pasdite në Sfelinos dhe në zonat e komunave Nea Zichni dhe Amfipolis.

Marketing