Një profesion që zakonisht u besohet meshkujve, por për Bianka Dervishin është një punë e zakonshme tani. Ajo është një ndër shqiptaret e para e cila ka guxuar në profesionin e saj.

Ajo jeton prej vitesh në Itali dhe ka rrëfyer se ka braktisur profesionin e parukerisë, ku tashmë prej kohësh nget kamionin, transmeton albora.ch.

Marketing

Ajo thotë se hipi në kamion kur ishte 19 vjeç dje që prej asaj kohe nuk iu nda më, duke shtuar se filimet e saj ishin të vështira, por gjithmonë ka patur mbështetjen e familjes.

Derisa ka treguar se në kompaninë që punon, është e vetmja vajzë aty, dhe se kur ajo zbret nga kamioni të gjithë e shikojnë më çudi./albora.ch/

Marketing