Media zvicerane sot falë bashkëpunimit me Albora.ch ka shkruar pë Rinhard Lleshaj shqiptarin 40 vjeçar i cili merret kryesisht me filma dhe kercime të ndryshme që kanë bejnë më boten e aktrimit.

Marketing

Ai erdhi në Zvicër nga Shqipëria si foshnjë dhe ishte magjepsur nga bota e filmit që në fëmijëri. Më në fund këtë pasion e ktheu në profesion. Sot ai është një marifet i suksesshëm, keshtu shkruan blick.ch.

Foto nga teksti

Albora.ch

Marketing