Elida Loci është bërë e njohur në TikTok me videot që publikon. Por 27 vjeçarja ka ndërtuar një karrierë të suksesshme në SHBA. Ajo u largua kur ishte në gjimnaz.

Marketing

Në një intervistë për “Abc-ja e mëngjesit”, ajo tregoi se u largua drejt Amerikës me një program studimi, ku kreu vitin e fundit të gjimnazit.

@elidaloci #vajzatshqiptare🇦🇱 #shqiptaretneperbote🇦🇱🌍 #albaniangirl🇦🇱 #madeinalbania🇦🇱 #madeinalbania #🇦🇱🇽🇰 ♬ Originalton – Blerineh

Më pas kreu dhe shkollën e lartë për ekonomi. Ndonëse kishte pasion avokatinë, ajo tregoi se studioi për ekonomi pasi fitoi një bursë të plotë. Megjithatë, ajo tregoi se prej disa vitesh punon në gjykatë.

Erdha me një lloj programi kur bëra vitin e fundit të gjimnazit dhe më pas aplikova për shkollë të lartë.

Marketing