Marketing

Austria vazhdon të relaksojë masat kundër koronës. Nga e shtuna, vetëm një maskë FFP2 duhet të mbahet në dyqane ose muze.

Rregulli i mëparshëm 2G nuk zbatohet më. Për më tepër, kufiri i sipërm për vizitorët hiqet. Megjithatë, në këtë rast, si p.sh. kur ndiqni lojëra futbolli, zbatohet rregulli 2G dhe kërkesa për maskë.

Nga 19 shkurti, përveç Vjenës, në pijetore do të lejohen të kthehen jo vetëm ata që janë vaksinuar dhe ata që janë shëruar, por edhe ata që kanë rezultuar negativ. Rregulli 3G pastaj zbatohet edhe për turizmin, raporton blick.

Shkalla e vaksinimit në Austri është 69 për qind.

Hapat lehtësues justifikohen me situatën e menaxhueshme në klinika./albora.ch/

Marketing