Pandemia në shumë raste është përkeqësuar ose ka nxjerrë në dritë probleme familjare, por për pasojë ka rritur tensionin në shtëpi, shpesh duke arritur nivele të tilla diskutimi, saqë ndërhyrja e autoriteteve është e nevojshme.

Marketing

Ndërhyrja e policisë në situata të tilla ka për qëllim të shmangë një rritje të dhunës së mundshme verbale dhe fizike, e cila mund të krijojë shqetësim dhe frikë të mëtejshme tek fëmijët, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Dhurimi i një ariu prej balte ka për qëllim të largojë vëmendjen e fëmijëve nga ajo që ndodhi në shtëpi, duke e drejtuar atë në vend të kësaj në diçka që të kujton përzemërsinë dhe butësinë./albora.ch/.

Marketing