Policia italiane ka në pranga 6 shtetas shqiptarë gjatë operacionit “Hermanos” , të një dite më parë.

Marketing

Në kuadër të kryerjes së operacionit 18 persona akuzuar për trafikimin e 109 kg kokainë e marihuanës, nga të cilat 47 të sekuestruara.

Grupi kriminal i lidhjeve me Amerikën Qendrore ku sillte kokainën deri në Antëerp të Belgjikës e më pas në Itali. Ata janë gjithashtu një informacion dhe për një tentativë vrasje në Ibiza të Spanjës. Të arrestuarit janë italianë, rumunë dhe shqiptarët e emrat e tire që janë më poshtë:

1- Renato Nikaj, 29-vjeç banues në Sesto S. Giovanni

2-Florian Qemali, 40-vjeç banues në Bagnolo Mella

3-Arian Rezi i njohur si Visi, 39-vjeç nga Tirana

4-Edmir Demiraj i njohur si Edi, 39-vjeç, banues në Shqip

5-Andi Shkurti, 42-vjeç

6-Ilir Kuçi, 50-vjeç lindur në Berat e banues në Milano

Marketing