Në disa shkolla në Shkup mëngjesin e sotëm përsëri ka pasur alarme për mjete shpërthyese. Mediat fqinje, referuar Ministrisë së Punëve të Brendshme kanë konfirmuar alarme të tjera për bomba, por nuk ka detaje shtesë.

Marketing

Ditët e fundit kërcënime për bombë janë raportuar edhe në institucionet e tjera të vendit, përfshirë dhe pallatin presidencial.

Albora.ch

Marketing