Marketing

Një makinë doli nga rruga në Flumserberg SG dhe rrëshqiti nga një shpat duke u përplasur me çatinë e një shtëpie pushimi. Dy persona mbetën të bllokuar.

Brigada e zjarrfikësve në Flumserberg SG pa një pamje të jashtëzakonshme të premten, njofton sot blick.

Siç është raportuar nga policia e kantonit St. Gallen, shoferi 65 vjeçar ka zbritur me makinë në Schwendistrasse të mbuluar me dëborë në orën 11.05. Në një kthesë majtas ka humbur kontrollin e makinës. Ajo rrëshqet në anën e djathtë të rrugës dhe poshtë një shpati. Pas rreth 20 metrash, makina është përplasur me çatinë e një shtëpie pushimi.

Shoferi dhe pasagjeri i tij nuk kanë mundur të dalin vetë nga makina. Para se të mund të shpëtoheshin nga brigada e zjarrfikësve, makina duhej të sigurohej me kabllo çeliku. Pasi u thye xhami i përparmë, dy viktimat u çliruan nga gjendja e vështirë. Ata janë dërguar në spital me lëndime të lehta.

Rikuperimi i makinës është i vështirë dhe mori pak kohë. Ai duhej të sigurohej nga brigada e zjarrfikësve dhe një kompani tërheqëse dhe më pas mund të shpëtohej. Dëmi i pasurisë arrin në disa dhjetëra mijëra franga./albora.ch/

Marketing