Një grua 45-vjeçare italiane ka sulmuar anëtarët e ekuipazhit në bord të hënën në fluturimin Vistara nga Abu Dhabi në Mumbai. Menjëherë, pas fluturimit ajo është arrestuar nga policia.

Marketing

Linjat ajrore thanë se Paola Perruccio, e cila kishte një biletë të klasit ekonomik, këmbënguli të ulej në klasin e biznesit dhe sulmoi një anëtar të ekuipazhit kur u ndal. Ajo dyshohet se goditi me grusht një anëtar të ekuipazhit të kabinës, pështyu një tjetër dhe eci pjesërisht e zhveshur në fluturim.

Linjat ajrore thanë se ajo hoqi disa nga rrobat e saj dhe eci lart e poshtë në korridor në një gjendje pjesërisht të zhveshur.

Marketing