Eurostat ka publikuar listën me vendet e BE-së që paguajnë më shumë për orë pune dhe ato vende që paguajnë më pak.

Marketing

Paga më e lartë për orë pune është në Luksemburg me 50,7 € pasuar nga Danimarka me 46 € dhe Belgjika me 43,5 €.

Ndërkohë vendet që paguajnë më pak për orë pune janë Bullgaria me 8,2 € ndjekur nga Rumania me 9,5 €.

Marketing