Një djalë me fat nga Austria e Poshtme ka fituar i vetëm xhekpotin e trefishtë të Lotto-s “6 nga 45” dhe tashmë është mbi 3 milionë euro më i pasur.

Marketing

Xhekpoti i trefishtë i lotarisë është fituar dhe Austria e Poshtme është më e pasur nga një milioner i trefishtë i lotarisë. Vetëm një lojtar nga Mostviertel mori me mend “gjashtëshen e duhur” përmes faqes së lojërave win2day, fitoi xhekpotin e trefishtë i vetëm dhe fitoi më shumë se 3.1 milionë euro. Bakshishi fitues ishte një bakshish i shpejtë dhe ishte i pari nga katër përpjekjet, shkruan media austriake Heute përcjell Albora.ch.

Kishte dy çmime për pesëshe me një numër shtesë. Njëri u arrit në Tirol me një bakshish të shpejtë, tjetri në Styria me një biletë normale. Janë më shumë se 64,000 euro për secilin nga dy fituesit.

LottoPlus

Për herë të parë këtë vit, LottoPlus kishte dy gjashtëshe në një raund, dhe secila vlente rreth 148,000 euro. Njëra LottoPlus gjashtë u fitua në Vjenë me një biletë normale, tjetra në Austrinë e Epërme, dhe ky ishte një bast i shpejtë i luajtur përmes win2day. Gjashtë LottoPlus e raundit tjetër është rreth 150,000 euro.

Shakaxhi

Shakaxhiu të dielën kishte të bënte me një çmim të parë dhe një tirol ishte në gjendje ta godiste vetë. E shënjuar “Po” në numrin e saktë të shakasë rezultoi në një fitim prej rreth 391,000 euro.

Marketing